Røgalarmer

Tag action og evakuer i tide med lovpligtige, driftssikre røgalarmer. Boliger opført siden 2004 skal være udstyret med røgalarmer. Ikke desto mindre var det ifølge en undersøgelse i 2016 kun 7 ud af 10, der reelt levede op til kravet – det vil vi hos Bels gerne være med til at ændre på, så alle kan føle sig trygge i private som offentlige bygninger. Vores sortiment består af røgalarmer fra Siemens, ESYLUX, ABB, L-Team, Consilium Building Safety og WindowMaster. 

1 produkt

1 produkt

pr. side
Faldende orden
 1. Esylux Fotoelektronisk røgalarm 230V - Billede 1
  Esylux Fotoelektronisk røgalarm 230V
  Fotoelektronisk røgalarm 230 V
  Vare nr.: 4015120018916
  På lager: 145
  243,70DKK Vores pris 194,96DKK 460,21DKK Vejl. Pris

1 produkt

pr. side
Faldende orden

Hvad skal du være opmærksom på ved valg af røgalarm?

Mærkning, type og sikkerhedstjek

Først og fremmest bør du skelne mellem røgalarmer og brandalarmer. Som ordene indikerer detekterer førstnævnte røg, sidstnævnte varme. Hyletone og LED-indikator har de tilfælles. Uanset dit valg gå da efter CE-mærkede, skift batteriet, støvsug og tjek generelt jævnligt om de fungerer optimalt – en alarm er ikke noget bevendt, hvis ikke den registrerer en potentiel dødsbrand eller forårsager unødig røgforgiftning. 

Elektrikeren skal på banen

Vælger du alarmer, der kører over el-nettet skal de installeres af en autoriseret elektriker, da de kobles på hjemmets faste styring. Eldrevne alarmer fås i forskellige prisklasser og kan køre enkeltvis eller serieforbundne via ledning eller trådløst. Således registrerer de røg- eller varmeudvikling i fx kælderetagen, så der kan gribes ind inden branden spreder sig til øvrige planer eller rum. Overvej om du vil have en ekstra sikkerhed i form af eldreven alarm med backup-batteri, skulle uheldet ikke kun handle om brand, men også fejl på el-nettet.

Røgalarmens optimale placering

Brand kender ikke klokken og da mange opstår om natten, bør alarmer placeres ved alle soveværelser, så hele familien og svage beboere vækkes i tide. Hav gang i kødgryder og ovn uden alarmen går i gang blot pga. mados eller udløses af vanddamp fra badet. Det er rart med højt til loft og kip, måske endda legehems, men vær opmærksom på at placere alarmer på højeste punkt, da røgen som bekendt stiger opad. Placer altid frit fra lyskilder, dekoration og forstyrrelser.

Fordele ved vores alarmsortiment 

Købt trygt din brand- og røgalarm på bels.dk. Vælg blandt de bedste på markedet med vigtige detaljer, som gør brandsikringen lettere og mere effektiv. Få den smarte lille sikkerhedsfunktion i Siemens 230V røgalarm, der ikke kan sættes op medmindre der er batteri i. Vælg ABBs fotoelektriske med automatisk fejldetektor og integreret insektgitter som sikrer den reagerer rettidigt og ikke er forstyrret af snavs og skidt ligesom det gedigne støjfilter på CBS’ model. Til større boligbyggeri kan du med L-Teams optiske alarm forbinde helt op til 40 enheder. Kræver beboelsen direkte alarmering af brandvæsenet træffer du et sikkert valg med modellen fra WindowMaster. 

 

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo