Batterier, opladere og netledninger

Hos Bels.dk finder du altid et stort udvalg af opladere, batteri opladere og netledninger. Som en af Danmarks førende forhandlere af elartikler og eltilbehør har vi altid lige det, du skal bruge. 

 

Vi forhandler batteri opladere og netledninger både til private og til erhverv. Og når du handler dine elartikler hos os, kan du være sikker på, at både prisen og kvaliteten er i top. I vores udvalg finder du kun elartikler fra anerkendte producenter som for eksempel Actec, Duracell og Varte, så du er garanteret høj kvalitet, når du køber dine elartikler hos os. 

 

Når du handler hos os, modtager du dine varer nemt og hurtigt, for bestiller du inden kl. 17.00 mandag til torsdag, leverer vi næstkommende hverdag.

Batteri opladere - brug dine batterier igen og igen

Der findes ikke noget værre, end når du står og skal bruge dit elektriske værktøj, din smartphone eller din havetraktor, og du opdager, at batteriet er dødt. Vil du være på forkant med batterier, der altid mangler strøm, når du skal bruge dem? Her på siden finder du vores store udvalg af batteri opladere.

 

I vores udvalg har vi blandt andet batteriladere til dine køretøjer. Med Sirius ladere fra Electromem får du for eksempel elektroniske opladere, der automatisk styrer opladningen. De kan desuden oplade alle batterityper, også lithium, hvilket gør dem egnet til både din havetraktor, motorcykel og andre køretøjer med mindre batterier.

 

Leder du efter en oplader til din smartphone, finder du det også hos os. Vi har et udvalg af for eksempel trådløse ladere, vægopladere samt bilopladere, så du altid har en lader lige ved hånden, uanset om du er hjemme eller på farten. 

Batterier til alle dine apparater

Vi bruger alle mange forskellige maskiner og apparater, der bruger batterier. For at du kan få mest ud af dine elektriske apparater, er det nødvendigt at skifte batterierne i ny og næ. Uanset om du er på udkig efter almindelige eller genopladelige batterier, finder du altid et stort udvalg her på siden.

 

Du kan nemt finde frem til den type batterier, du mangler, ved hjælp af vores underkategorier. Her har vi samlet og inddelt vores sortiment i henholdsvis almindelige og genopladelige batterier. 

 

Vi fører kun batterier fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du altid får elartikler af høj kvalitet og til altid gode priser.

Bestil i dag - modtag din oplader i morgen

Vi har gjort det nemt for dig at finde netop de varer, du leder efter. Derfor er alle vores varer inddelt i underkategorier, så du nemt og hurtigt kan finde netledninger, batteri opladere og meget andet. Uanset hvad du skal bruge, så kan du være sikker på, at du altid finder elartikler af højeste kvalitet hos os. 

 

Prisen og kvaliteten er altid i top, når du bestiller din batteri oplader, netledning og øvrige eltilbehør hos os. Vi tilbyder dig et stort udvalg, der tæller mere end 50.000 forskellige elartikler, kun fra de bedste producenter. Derfor kan du altid finde en oplader eller andet tilbehør, du ikke kan undvære.

 

Vi tilbyder hurtig dag til dag levering. Når du handler lagervarer hos os, kan du derfor være sikker på, at du modtager dine netledninger og ladere til dine batterier hurtigt. Bestiller du dine elartikler inden kl. 17.00 mandag til torsdag (fredag inden kl. 14.30), modtager du dine varer den næstkommende hverdag. 

 

Har du spørgsmål til vores udvalg, eller har du brug for hjælp? Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning. Du kan altid kontakte os på info@bels.dk, hvor vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer. 

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo