Ajax tyverialarm

Den ultimative trådløse tyverialarm til beskyttelse af hjemmet.
Smart og pålidelig trådløs tyverialarm system udført i et flot tidsløst design, med masser af funktioner. Opnå den ultimative beskyttelse af hjemmet med en trådløs Ajax tyverialarm.  

Beskyt hjemmet med et tryk på din Smartphone
Ved at downloade Ajax app på din smartphone, opnår du en nem og brugervenlig platform til at styre dit Ajax alarmsystem. Ved hjælp af ganske få klik får du mulighed for at tilkoble/frakoble alarmen, tænde og slukke for elektriske komponenter i husstanden, modtage notifikationer fra alarmen direkte på telefonen, og meget mere.

Spar penge - Ingen dyre abonnementer!
Ved at købe og selv installere din alarm, undgår du at komme til at hænge på dyre månedlige abonnementer. I stedet sættes alarm op til at kontakte dig selv, naboen og/eller hvem du ellers ønsker skal have besked.  

Nem installation - Du kan gøre det hele selv
Med en Ajax tyverialarm har du mulighed for at skrædersy dit alarmsystem til netop dig behov. Find for eksempel et af vores Ajax alarm kit, som indeholder nogle af de komponenter du søger, og tilvælg så de resterende komponenter du skal bruge såsom PIR detektor, dørkontakt, sirene mm.   Hele opsætningen af systemet sker legende nemt via Ajax appen på din smartphone, og hele installation er overstået på overraskende kort tid. Se denne video for en kort guide i hvor nemt alarmen installeres. TRYK HER   Er du i tvivl om hvilke komponenter du skal vælge, eller har du andre spørgsmål i forhold til vores Ajax produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os på supporten hvor vi altid er klar til at hjælpe.

Sikre dit hjem mod:

  • Indbrud
  • Brand
  • Vandskade
  • Streame video overvågning
  • Tænd og sluk elektriske apparater i hjemmet
  Jeweller Radio Teknologi Ajax tyverialarm er et 100% trådløst system baseret på den prisvindende Jeweller kommunikations protokol. Fordelende ved Jeweller teknologien er blandt andet
  • Stor rækkevidde (op til 2.000 meter).
  • Lynhurtig overføring af alarmer fra detektor 0.15 sekundt.
  • Optimerer batteritiden på detektorer op til 7 år.
  • Krypteret datakommunikation som kan detektere jamming og interference. 

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo