Dana

Dana-Tank - Kvalitetsprodukter til opbevaring af væsker

Hos Bels.dk er vi stolte af at kunne tilbyde produkter fra Dana-Tank, som er en førende producent inden for opbevaring af væsker. Med deres brede sortiment af tanke og beholdere, der er fremstillet i høj kvalitet, kan vi levere løsninger til en lang række formål.

Hos Dana-Tank finder du alt fra mindre tanke til opbevaring af f.eks. vand eller diesel til større tanke til opbevaring af kemikalier. Fælles for alle produkter er, at de er produceret i slidstærke materialer, og at der er fokus på funktionalitet og sikkerhed.

Her er 6 punkter, der beskriver fordelene ved at købe Dana-Tank produkter hos Bels.dk:

 1. Dag-til-dag levering for alle lagervarer - Hos Bels.dk er det vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder en hurtig og pålidelig levering. Derfor har vi dag-til-dag levering på alle vores lagervarer, så du kan få din bestilling leveret hurtigt og nemt.

 2. Over 300.000 forskellige varer - Hos Bels.dk har vi et stort udvalg af produkter til industri og håndværk. Med mere end 300.000 forskellige varer på lager, kan du være sikker på at finde det, du skal bruge til din opgave.

 3. Over 50.000 lagervarer til omgående levering - Vi har mere end 50.000 lagervarer, der kan sendes afsted til dig med det samme. Det betyder, at du ikke skal vente længe på at få de produkter, du har brug for.

 4. Billig fragt - Hos Bels.dk sørger vi altid for at have konkurrencedygtige priser på vores produkter og fragt. Det betyder, at du kan få dine varer leveret til en fornuftig pris.

 5. Levering i hele Europa - Vi sender produkter til hele Europa, så uanset hvor du befinder dig, kan du få leveret de produkter, du har brug for.

 6. Dansk kundeservice - Hos Bels.dk er vores kunder altid i fokus. Derfor har vi en dansk kundeservice, der er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og forespørgsler.

Så hvis du leder efter højkvalitets produkter til opbevaring af væsker, er Dana-Tank et godt valg. Hos Bels.dk kan vi tilbyde dig en nem og pålidelig måde at købe produkter fra Dana-Tank, så du kan få det, du har brug for, hurtigt og nemt.

183774 produkter

2 produkter

pr. side
Faldende orden
 1. Dana Luftpotte 1 ltr. malet - Billede 1
  Dana Luftpotte 1 ltr. malet
  Luftpotte 1 ltr. malet st. Dana-tank. Af 3mm stålplade, cylinderisk, med studsene anbragt exentrisk.
  Vare nr.: 5705157000006
  Skaffevare
  764,45DKK Vores pris 611,56DKK 1.286,68DKK Vejl. Pris
 2. Dana ekspansionsbeholder malet. 30 liter - Billede 1
  Dana ekspansionsbeholder malet. 30 liter
  30 liter ekspansionsbeholder malet. Opretstående af 3mm stålplade, cylinderisk. Prøvetryk 1 bar.
  Vare nr.: 5705157000044
  Skaffevare
  1.438,81DKK Vores pris 1.151,05DKK 2.421,74DKK Vejl. Pris

2 produkter

pr. side
Faldende orden
© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo