CS

CS Klimateknik - Kvalitetsprodukter til varme og ventilation

CS Klimateknik er en dansk producent af kvalitetsprodukter til varme og ventilation. Hos Bels.dk er vi stolte af at forhandle deres produkter, og med vores dag-til-dag levering og billige fragt, er vi sikre på at kunne levere til dine behov på kort tid og til en konkurrencedygtig pris.

Vi er en dansk webshop med høj kundesupport, der har specialiseret sig i at levere kvalitetsprodukter til hele EU. Vi har mere end 50.000 varer på lager og over 300.000 varer i alt, så uanset om du er privatkunde eller en virksomhed, der søger pålidelige og holdbare løsninger til varme og ventilation, kan vi hjælpe dig.

Vores udvalg af CS Klimateknik-produkter inkluderer alt fra ventilationsaggregater og varmepumper til ventilationstilbehør og mere. Vi bestræber os på at levere de bedste produkter til vores kunder, og vi garanterer, at du vil finde de produkter, du har brug for, hos os.

Så uanset om du søger efter en enkelt vare eller en større ordre, så er Bels.dk den rette webshop for dig. Bestil i dag, og oplev selv vores gode service og høje kvalitet.

sort-descending
CS  rumtermostat max 16 amp

Udsolgt

Varenummer: 5705157145332
Pris pr. Styk
Vores pris 1.599,48 kr. 1.279,58 kr. Vejl. Pris 2.879,33 kr.

Udsolgt

1 vare