Badeværelsesmøbler

Der er mange ting at tage stilling til, når du skal have nyt badeværelse. Ikke mindst valg af badeværelsesmøbel, som gerne skal være smukt og praktisk de næste mange år. På bels.dk har vi samlet et solidt udvalg af tidløse møbeldesigns fra Ifø og Laufen i forskellige størrelser og prisklasser. Er du til det enkle hvide i mat eller højglans, eller ønsker du et mørkt eller lyst naturtræslook finder du det hos disse producenter. Vælg praktiske skabe med flytbar hylde eller slidstærke skuffer med softclose alt efter hvad der passer dine opbevaringsønsker bedst. Vi hjælper dig gerne igennem badeværelsesrenoveringen, så kontakt os på info@bels.dk, hvis du har spørgsmål til produkterne.

Ifø - til små og store badeværelser

Er det småt med pladsen eller mangler du et nyt komplet møbel til gæstetoilettet får du et enkelt og solidt MDF-design i hvide Ifø Spira med matte kromgreb på skabslågerne. Sættet fås i 40, 50 og 57 cm bredde. 40 cm-modellen fås med hanehul i enten venstre eller højre side, så du kan indrette dit lille baderum bedst muligt. Fuldend møblementet og se vores store udvalg af blandingsbatterier. Husk også at tilkøbe vandlås ! Foretrækker du aluminiumsgreb og skuffeløsning til opbevaring af personlige plejeprodukter, håndklæder, toiletpapir mv. tag da et kig på Ifø Sense, som du kan få i 60 eller 90 cm med to typer vaske.

Laufen – regulær opbevaring med moderne udtryk

Skab liv på badeværelset med de flotte og slidstærke MDF-møbelsæt Base og Pro S fra Schweiziske Laufen. Vælg klassisk hvid, lys og lækker elm eller hold stilen rå med mørk elm. Til den lille lejlighed eller gæstetoilettet har Laufen en fin og enkel løsning i deres Kompas-model. Få fuld skuffeudnyttelse og indholdssortering samt holdbar softclose-mekaniske i Base-udgaverne. Ønsker du det mest eksklusive, minimalistiske design, tag da et kig på Laufen Pro S med push-open-skuffer og som er UV- og ridsefast. Tilkøb nemt vasken på bels.dk, der passer de respektive modeller

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo