Clifford and snell

Clifford and Snell - Logo

Skab sikkerhed i industrisektoren

Alarm, alarm! Bedst som din industrivirksomhed, kører derudaf med 180 i timen og et hav af driftige medarbejdere, kan tingene gå galt. Og her kommer Clifford and Snell dig til undsætning med sine hørbare og visuelle signaleringsprodukter til alle former for masseevakuering og farlige områder herunder proceskontrol, brandbeskyttelse, marine og transport. Rødderne går helt tilbage til 1929 og bed sig for alvor fast, da de introducerede det første elektroniske ekkolod verden endnu havde set.

Shop kombinationssignal på bels.dk

Selvom vi på nuværende tidspunkt blot har et produkt i sortiment, tro da ikke, at vi hverken vi eller producenten slækker på kvalitetskravene. YL60-serien er ideel til barske og risikofyldte miljøer og giver signal som gør, at din virksomhed altid er på forkant med eksplosionsfare.

Kombineret med Xenon strobelys er der intet at tage fejl af, når du og de ansatte, søfolk eller transportører skal agere og søge i sikkerhed. Signaleffekten vil tiltrække enhvers opmærksomhed. Flashhastigheden er sat til 1 pr. sekund, og du kan på DIL-kontakten vælge imellem 32 forskellige toner, som hver og en opfylder internationale regelsæt.

Alarmen opererer via 2 trin, har aluminiumskabinet og fastgøres ved hjælp af rustfrie stålelementer. Linseskærm og beslag til montering følger med som standard.

sort-descending
 • Clifford and snell Ex-horn og blink. yl6 24vdc iib+h2 - Billede 1

  Udgået

  Varenummer: 5705157139492
  Pris pr. Styk
  19.221,99 kr. 15.377,59 kr.
  Clifford and Snell - Logo

  Udgået

1 vare

loader
Indlæser...