Bjerregaard Sikkerhed

Bjerregaard Sikkerhed - Logo

Sikkerhedssko med dansk kvalitetsstemplet islæt

Bjerregaard er en dansk distributør og salgsvirksomhed som vi på bels.dk er stolte af står bag kvalitetsfodtøj til vores professionelle kunder. Skoeventyret startede småt, men godt i 1978 på familien Bjerregaards kyndige hænder, nærmere bestemt fra skosælger, Ole Bjerregaards privatadresse i Værløse. Oles få gode modeller gjorde udslaget til, at Finn Fogtman i 1987 også så potentialet og det stigende behov for sikre sko til håndværkere. Fogtman overtog og banede vej for et serviceminded distributionsnetværk. Her gør vi dig klogere på hvorfor Bjerregaard bærer sloganet ”footwear by experts” og på de mange lækre sikkerhedssko, arbejdssko samt tilbehør vi har i sortimentet fra den i dag markedsledende virksomhed.

Ekspertise du kan mærke

Bjerregaard er kompromisløse, når det gælder kvalitet, hvorfor stort set samtlige af deres produkter er CE-mærkede og opfylder dermed Europas høje fremstillingsstandarder. Verden ligger for indkøbernes fødder, så længe fodtøjet lever op til det ypperste inden for komfort, funktion og design og deres mange års erfaring i effektivt at vælge til og fra er da også en af grundene til den store tilfredshed blandt eksisterende og nye kunder og forhandlere. Bjerregaards rådgivning når hele vejen rundt – fra de indledende overvejelser til produkterne lander på hylderne, og den massive testkapacitet kan i sidste ende mærkes helt ud i tåspidserne af de hårdtarbejdende mænd og kvinder på byggepladser, diverse industrier og servicefag.

Bredt skospektrum til professionelt brug

Intet job eller arbejdsopgave er for tung eller krævende for de sko, som Bjerregaards 21 ansatte har med at gøre, der dækker mærkerne Grisport, Terra, Vismo, Bata Industrials, Footwear by Bjerregaard, Bekina, Boa samt Vibram og Vismo – og som du finder størstedelen af her på shoppen til skarpe priser og hurtig levering. Bjerregaard favner et bredt, men velovervejet sortiment til damer og herrer af sikkerhedssko, sikkerhedstræsko, sikkerhedssandaler, sikkerhedsgummistøvler, sikkerhedsstøvletter- og støvler. Dertil kommer et unikt udvalg af arbejdsfodtøj, arbejdssokker samt indlægssåler, plejeprodukter og tilbehør.

Grisport – mere end 200 job- og sikkerhedssko på bels.dk

Hvis nogen har styr på godt design er det italienerne, og her er også Grisport til arbejdsbrug i en klasse for sig. Grisport jobsko, sikkerhedssko og sikkerhedssandaler er frække, funktionelle og konstrueret på stærke familietraditioner, hvorfor 90 % af produktionen stadig foregår i hjemlandet. Det der intensivt spares på co2-udledningen, skrues der ekstra op for i form af eksklusivt BOA-lukkesystem, Vibramsål og sømværn, der trods sit lidt kedelige og absolutte must i byggebranchen, kæler for dine fødder dagen lang.

Grisport til enhver arbejdsopgave

På bels.dk dækker vi dig ind med både Grisport jobsko, sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og støvletter samt sikkerhedssandaler fra str. 37 til 48. Gode priser, nem levering og retur er noget, vi vægter lige så højt som kvaliteten af dit og dine medarbejderes fodtøj.

 

Grisport jobsko til servicebranchen

Vi har nok alle dage, hvor det er sjovere og mere motiverende end andre at skulle afsted på arbejde, men med sporty, stilrene Grisport jobsko uden sikkerhed og smart Boa lukning hopper du nemt i og ud af skoene, så du sparer tid i hverdagen. Kommer du træt hjem, gør BOA det lystbetonet at tage skoene af. Med BOA-systemet kan du vide dig sikker på, de bliver hvor de skal på foden i løbet af dagen, selv når opgaven tvinger kroppen i yderpositioner. Jobsko fra Grisport model 13907 har yderligere disse fikse og praktiske detaljer:

 • Microfiberoverdel, der lader dine fødder ånde
 • Fantastisk stødabsorberende PU-sål
 • Metalfri, som gør dem brugbare i fx lufthavne og sikrer behageligt varme-kulde-forhold
 • Antistatiske, så du bl.a. kan arbejde med følsomme komponenter
 • Olie- og varmeresistent ydersål

Grisport sikkerhedssko til industri, byggeri og service

Med Grisport sikkerhedssko opnår du stor fleksibilitet, komfort og så er de tilmed flotte at se på. Du finder 10 forskellige lette og trendy modeller, der både gør det mildere indendørs samt grove udendørs håndværk sjovere og mere skånsomt for din krop. De vandafvisende Goretex egenskaber eller fuldnarvet læder på flere af dem modstår uden problemer det lunefulde danske efterårsvejr, mens den dejligt åndbare inderforing er uundværlig, når der rigtig er dømt sol og sommer.

Med Grisport sikkerhedssko behøver du ikke bekymre dig om at sætte kedelige skoaftryk - den nyopfundne Cross-safety ydersål smitter ikke af eller efterlader synlige mærker på fx flotte nyanlagte gulve. Den udtagelige skålformede indlægssål på visse modeller gør det muligt at tilpasse sikkerhedsskoen nøjagtigt efter dine præferencer og eventuelle skavanker. Mellemsålen i PU yder dig stødabsorbering på højde med løbesko, så dine knæ og led er optimalt beskyttet. Skal det være creme de la creme anbefales du at tage et kig på ActivePRO-serien med sit streetagtige sneakerslook og hvis bløde sømværn og ultralette aluminiumståhætte sikrer dine fødders komfort, også når du ligger på knæ. Den ekstra polstrerede indersål er fænomenal, kulmellemsålen lader fødderne ånde og som et lækkert sidste touch er den stødabsorberende luftpude fremstillet i genbrugsmaterialer, som gør op med brug og smid væk-kulturen. Hertil kan du vælge mellem beskyttelseståhætte i fiberglas, stål og composite.

Størstedelen af Grisport sikkerhedssko er desuden ESD-godkendt, så der ikke er risiko for at statisk elektricitet i kroppen og potentielt skade følsom teknologi og dermed forsinke byggeriet.  Sidst, men ikke mindst har Grisport integreret det bedste af det bedste fra ekstremsport - et fald kan nemlig koste dyrt for dig personligt og arbejdet og her yder Vibram den absolutte high-performance gummisål dig fodfæste på enhver type underlag med tungt og farligt værktøj og materiale i hænderne. Stå fast under kolde og varme forhold.

Grisport sikkerhedssandaler

3 sikre par sandaler – mere har du ikke brug for at kunne vælge imellem, når du overvejer at købe sikkerhedsfodtøj fra italienske Grisport.

Model 70166, 74687 og 74721 er alle indbegrebet af lækkert let og trygt design med fleksible BOA eller velcrolukkesystemer – førstnævnte er sportsinspireret og letudført i mikrofiber, nummer 2 i rækken er en rå og maskulin Dakar-læder og Drilex-tekstilmodel.

Begge giver god luftcirkulation omkring dine fødder, toppet med ekstra gode svedtransporterende egenskaber i den udtagelige formstøbte indlægssål i 74687. Samtidig beskyttes foden i af enten fiberglas eller ståltåhætter alt efter hvor kraftig påvirkning og arbejdsrisici dine tæer er udsat for. Vibram-sålen danner et skridsikkert fundament for din gang og bevægelse rundt i industrimiljøer - den sørger med sine selvrensende kanaler bl.a. for, at sten og andet skidt, jord og snavs ikke sætter sig fast og generer for hvert skridt du tager. Velcro virkede glimrende, da vi som børn spænede på eventyr en varm sommerdag, det samme gør sig gældende i den godkendte EN ISO 20345 S1 P SRC model 74721 bl.a. med stabiliserende TPU-gitter.

Terra – kun det bedste til dine håndværkerfødder

Tag med på en sviptur til Canada – eller oplev i hvert fald fodtøj, der uden problemer modstår barsk natur og slidsomt håndværk. Alt testes kompromisløst efter den strenge CSA og ASTN-standard før begiver dig ud på hvad der kan være risikofyldte byggepladser. Sikkerhedsfodtøj fra Terra er skabt ud fra de højeste kvalitetstinder med sans for modemæssige trends. De er særlig kendt for deres CleanFeet-features med unikke svedtransporterende egenskaber, den tidligere nævnte Vibram-sål og selvfølgelig den populære Boa-lukning, der erstatter traditionelle snørebånd.

Vismo – sko med en skovhuggers styrke og en gentlemans udtryk

Med Vismo er det slut med at tage tunge, slagne skridt. Det gælder både for dig, der bruger sikkerhedssko til daglig, men også i sikkerhedsfodtøjsbranchen i det hele taget. Det canadiske brand har trukket på know-how fra hele verden. Du mærker tydeligt det dedikerede designteams’ innovationslyst og jernvilje, når du ifører dig såvel deres sports- som sikkerhedssko, hvis unikke NRG55-sålsystem aflaster dine fødder og krop med 55 % returenergi i forhold til øvrige skotyper på markedet. På bels.dk trækker vi også gerne på de bedste kræfter, og kan derfor tilbyde dig et bredt udvalg af Vismo i slidstærk Nubuck-læder, åndbare tekstilmodeller og ikke mindst ESD-godkendte sko til store og små fødder – og til jævnt gode markedspriser.

Bata Industrials – sko du kan færdes sikkert og frit i

Tænk nyt, tænk komfort, tænk funktion - og så står du med fødderne godt forankret i et par Bata sikkerhedssko. Siden 1894 har den hollandske familievirksomhed, Bata revolutioneret udviklingen af fodtøj til fysisk arbejde, hvor sikkerhed er altafgørende. På årsbasis produceres over 1.000.000 slidstærke og ekstremt komfortable sko, og Bata traver dermed solidt i front som en af de største udviklere og trendsættere på verdensplan. Deres intense forskningssamarbejde har kastet vigtige ergonomiske resultater af sig og WALKLINE inside er blot et eksempel på en højteknologisk generation af sko skabt til at følge fodens naturlige bevægelse. Så selvom du arbejder med tunge, hårde, og til tider uhandy materialer og værktøjer på alle typer underlag starter og slutter din arbejdsdag i sko med optimal skadesforebyggelse. 

 

 

Footwear by Bjerregaard – komfortable træsko til hårdt arbejde

Hos Bjerregaard mærker de en ægte vikingeånd, når det gælder om at gøre dine fødder klar til hverdagens travle og slidsomme opgaver. I 40 år har virksomheden stolt båret brandet, Footwear by Bjerregaard og slag i slag bl.a. skabt nogle af de mest eftertragtede træsko, du kan opdrive til mænd og kvinder både med og uden sikkerhed. Hele viften af træsko er kendetegnet ved holdbar overflade, behagelig sål og foring og et design, der former sig skånsomt om dine fødder.

Bekina – skaber sikkerhedsgummistøvler som få

Varierende krav til sikkerhed, hygiejne og komfort inden for landbrug, industri og fødevare er ikke noget de lader sig skræmme af i Belgien - end ikke lille Bekina, der ligger i smørhullet mellem Tyskland, Holland og Frankrig. Udover øl og chokolade er de nemlig topprofessionelle, når det handler om udvikling af PU-gummistøvler. Gennem fem årtiers intensivt arbejde, har de placeret sig som en af de bedste fremstillere af skridsikre og slidstærke gummistøvler, som giver dig fri bevægelighed og beskyttelse i både stalde, på marker, slagteri- og andre madproduktionsfaciliteter.

Boa – snowboardteknologi omsat til håndværk

Hver fod og bruger er forskellig og det er med udgangspunkt i netop det faktum, at det prisvindende Boa Fit System i 2001 kom til verden i snowboarderuniverset i selveste Rocky Mountains. Sko skal tilpasse sig, den der bærer dem, og ikke omvendt. Det unikke spænde sikrer skoens fæste hele vejen gennem fodtøjet, så du undgår vridskader. Med kun et enkelt klik og lette spændinger kan du træde i og ud af dit sikkerhedsfodtøj med denne smarte funktion. Jobbet som håndværker behøver dermed ikke være unødigt slidsomt.

Vibram – såler du kan stå fast i

Som håndværker og anden industriarbejder kommer du ud for lidt af hvert – og optimalt fodsfæste er altafgørende for at undgå ulykker og skader. Færdes du på skrå, tørre eller våde overflader og underlag med ekstrem kulde og varmepåvirkning giver Vibram ydersåler dig ultimativ fleksibilitet og skridhæmmende egenskaber. Om der måles minus 20 grader eller helt op mod 250 plusgrader tillader denne high-performance konstruktion dig ikke at glide i kritiske arbejdssituationer.

sort-descending
 • Bjerregaard Sikkerhed Sok profil kort tynd 2-pak 35-38 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701132821
  Pris pr. Pakke
  Vores pris 123,18 kr. 98,54 kr. Vejl. Pris 182,85 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo
 • Bjerregaard Sikkerhed Sok profil kort tynd 2-pak 39-42 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701132838
  Pris pr. Pakke
  Vores pris 123,18 kr. 98,54 kr. Vejl. Pris 182,85 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo
 • Bjerregaard Sikkerhed Sok profil kort tynd 2-pak 43-46 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701132845
  Pris pr. Pakke
  Vores pris 123,18 kr. 98,54 kr. Vejl. Pris 182,85 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo
 • Bjerregaard Sikkerhed Sok profil kort tynd 2-pak 47-50 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701132852
  Pris pr. Pakke
  Vores pris 123,18 kr. 98,54 kr. Vejl. Pris 182,85 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo
 • Bjerregaard Sikkerhed Sikkerhedstræsko med kap str.36 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701126462
  Pris pr. Par
  Vores pris 1.079,23 kr. 863,38 kr. Vejl. Pris 1.273,79 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo
 • Bjerregaard Sikkerhed Sikkerhedstræsko med kap str.37 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701126479
  Pris pr. Par
  Vores pris 1.079,23 kr. 863,38 kr. Vejl. Pris 1.273,79 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo
 • Bjerregaard Sikkerhed Sikkerhedstræsko med kap str.38 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701126486
  Pris pr. Par
  Vores pris 1.079,23 kr. 863,38 kr. Vejl. Pris 1.273,79 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo
 • Bjerregaard Sikkerhed Sikkerhedstræsko med kap str.39 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701126493
  Pris pr. Par
  Vores pris 1.079,23 kr. 863,38 kr. Vejl. Pris 1.273,79 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo
 • Bjerregaard Sikkerhed Sikkerhedstræsko med kap str.40 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701126509
  Pris pr. Par
  Vores pris 1.079,23 kr. 863,38 kr. Vejl. Pris 1.273,79 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo
 • Bjerregaard Sikkerhed Sikkerhedstræsko med kap str.41 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701126516
  Pris pr. Par
  Vores pris 1.079,23 kr. 863,38 kr. Vejl. Pris 1.273,79 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo
 • Bjerregaard Sikkerhed Sikkerhedstræsko med kap str.42 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701126523
  Pris pr. Par
  Vores pris 1.079,23 kr. 863,38 kr. Vejl. Pris 1.273,79 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo
 • Bjerregaard Sikkerhed Sikkerhedstræsko med kap str.43 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5703701126530
  Pris pr. Par
  Vores pris 1.079,23 kr. 863,38 kr. Vejl. Pris 1.273,79 kr.
  Bjerregaard Sikkerhed - Logo

Varer 1-12 af 117

loader
Indlæser...