LED pærer

Her finder du vores kæmpe udvalg af LED pærer. Vi har de billigste LED pærer på nettet og af den højeste kvalitet. Vores sortiment byder på alle de kendte mærker, bl.a. Philips og Osram, og pærerne passer til alle de mest almindelige fatninger, herunder bl.a. GU10, E14, E27 og G9.

Spar penge, når du køber LED pærer

Når du skal have udskiftet en eller flere lyskilder i dit hjem, så er der mange fordele ved at vælge LED pærer, frem for traditionelle glødepærer eller halogenpærer. De er både energibesparende, miljøvenlige og så er der på sigt også en stor økonomisk gevinst at hente ved at skifte til LED. LED pærer har nemlig en langt højere udnyttelsesgrad end traditionelle glødepærer og halogenpærer, hvor kun 5% af energien bliver brugt til at generere lys - resten går tabt til varme. Derfor er det også muligt at producere LED pærer på helt ned til 5W, som stadig kan producere lige så meget lys som en gammel 50W glødepære. Derudover er levetiden på en LED pære op til 20 gange længere end på en glødepære - så hvis du ikke allerede kan mærke besparelsen i prisforskellen, når du køber en ny LED pære, så kan du med garanti mærke det på sigt, fordi du ikke skal udskifte pæren lige så ofte.

Hos Bels.dk finder du de billigste LED pærer på markedet, og vi forhandler alle de førende og kendte mærker inden for LED lyskilder af høj kvalitet, som passer til alle de mest gængse fatninger, så du kan finde pærer, som passer til alle dine lyskilder.

Farve og farvegengivelse på en LED pære

Det er ikke helt lige meget, hvilken farve eller farvegengivelse en pære har, alt efter hvilket rum eller hvilken lyskilde, den skal bruges til. Ved en arbejdsstation, som eksempelvis til en skrivebordslampe eller over køkkenbordet, vil du ofte gerne have bedre belysning end det eksempelvis er nødvendigt ved en sofagruppe, hvor lyset gerne må være lidt mere afdæmpet. Der findes naturligvis LED pærer, som passer til lamper med lysdæmper, så du selv kan regulere styrken, men ved alle andre lyskilder er det relevant at tage stilling til, hvor mange Kelvin eller hvilken RA-værdi din pære skal have.

Hvad er Kelvin?

Kelvin angiver den såkaldte farvetemperatur på det lys, som afgives fra en pære. Jo højere antallet af Kelvin er, jo koldere vil lyset fra pæren være. En kold belysning kan også betegnes som værende mere hvid, hvorimod en varm belysning er mere gul i det.

Hvis du er i tvivl om, hvor mange Kelvin din LED pære skal have, så kan du gå efter en pære med en værdi på omkring 2700 Kelvin, hvilket svarer nogenlunde til den værdi, som en almindelig glødepære har og anses derfor for at være standard.

Hvad betyder farvegengivelse?

Når man taler om farvegengivelse i forbindelse med LED pærer, så er der tale om, hvor naturligt et lys pæren afgiver. Denne værdi kaldes for RA-værdien, og strækker sig over en skala fra 0 til 100, hvor 100 er bedst - men alt fra 80 og derover regnes for at give en flot og naturlig farvegengivelse. Det vil altså sige, at når du vælger en lyskilde med en høj RA-værdi, vil de omkringliggende farver til lyskilden blive gengivet så tæt på deres reelle farver som muligt. Det kan være relevant i rum, hvor du har mange billeder, som du gerne vil kunne se i deres naturlige farver, selvom det er blevet aften og de ikke længere kan blive lyst op af solen - eller i rum hvor det naturlige lysindfald udefra måske ikke er så tilgængeligt.

Hvilken LED pære passer til hvilken fatning?

Når du køber LED pærer er det desuden vigtigt, at du sørger for at finde en pære, som passer til fatningen på din lyskilde. Du kan som regel se på selve fatningen til din lampe, hvilken typen den er. Ligeledes kan du også læse på de enkelte pærer, hvilken type fatning, de passer til. De mest almindelige fatninger er:

  • GU10
  • E14
  • E27
  • G9

Klik ind på de forskellige produktkategorier her på siden og se vores store sortiment af billige LED pærer af høj kvalitet. Her kan du også læse mere om den enkelte type pære og blive klogere på, hvilken eller hvilke der passer til dine lyskilder derhjemme. Kom i gang allerede i dag og udskift dine lyskilder til LED - det betaler sig.

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes