Vågelys

Dekorative vågelys til børneværelset

Mangler du et vågelys til børneværelset, som kan gøre det mere trygt for dit barn at tage turen til drømmeland og at stå op og gå alene på toilettet om natten?

Hos Bels kan du vælge mellem flere forskellige stikkontakt lys fra serien LUNETTA® Family. De er nemme at montere, og de er ikke alene praktiske, men også yderst dekorative at se på. Produkterne fra den populære serie består alle af LED armaturer, og de giver et blidt og behageligt lys. Et lys, der er perfekt til at orientere sig, når mørket falder på.

Tag et kig på vores produkter her på siden – vi har helt sikkert også en løsning, der vil passe godt ind hjemme hos dig og din familie. 

5 produkter

5 produkter

pr. side
Faldende orden

5 produkter

pr. side
Faldende orden

Skab tryghed for dit barn med et stikkontakt lys

Det er ikke alle børn, der har det godt med mørke. Faktisk har langt de fleste børn en eller flere perioder gennem barndommen, hvor de bliver utrygge, når de skal sove alene i et rum uden lys.

Et vågelys er en perfekt løsning til at gøre dit barn mere trygt. Du slipper for at skulle lade lyset brænde på børneværelset, men du kan i stedet tænde et blidt stikkontakt lys, der gør det nemt for dit barn at orientere sig, uden at det lyser så kraftigt, at det er svært at falde i søvn for det.

Har du endnu ikke prøvet den slags lys før på børneværelset, er det en god ide at give det et skud. Mange børn har allerede glæde af det, og dit barn kan måske også blive mere tryg om natten.

Brug dit nye vågelys

På børneværelset

I gangen, der fører ud til toilettet

I soveværelset

Ved trappen (så du kan undgå faldulykker om natten)

Som dekorativt lys i din bolig

Derfor skal du gå med et stikkontakt lys fra LUNETTA® Family

Du får en dekorativ løsning, der kan bruges overalt i dit hjem.

Du får et blidt og meget behageligt lys.

Du får en lyskilde af høj kvalitet.

Du får en lyskilde med LED.

Du får et produkt med en gennemsnitlig levetid på 25.000 timer.

Praktisk orienteringslys til de mørke timer i døgnet

Du kan sagtens få glæde af et af produkterne her på siden, selvom du ikke har børn på din matrikel. Også voksne kan nemlig have svært ved at orientere sig i nattens mulm og mørke. 

Hører du til en af dem, der har det med at vågne lidt for meget, når du tænder lys om natten for at gå på toilettet? Så kan du meget vel få glæde af et af vores praktiske orienteringslys.

De praktiske lyskilder, der blot skal sættes i en stikkontakt i eksempelvis din gang eller på dit badeværelse, giver dig tilstrækkeligt med lys til, at du kan orientere dig – uden at du bliver blændet eller får for meget lys rettet mod dine øjne midt om natten.

Skriv til vores kundeservice – få hurtigt svar på dine spørgsmål

Vil du gerne vide mere om et af de produkter, som du finder her på siden? Eller er du nysgerrig efter at vide, om du kan købe andre tilsvarende produkter i vores webshop? Så tøv endelig ikke med at hive fat i os.

Vores hjælpsomme medarbejdere i kundeservice sidder klar ved tasterne, og du kan smide en mail i vores retning i alle døgnets timer. Så vil vi gøre vores bedste for, at du får svar på dine spørgsmål allerede inden for 24 timer efter, at vi har modtaget din henvendelse.

Skriv til os på info@bels.dk. Så hjælper vi dig videre.

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes