Beder

Beder - Logo

Beder dækpropper til huller i træ

Vil du gerne dække et eller flere skruehuller i træ på en diskret og pæn måde?

 

Hos Bels fører vi et stort udvalg af dækpropper fra trædrejeriet Beder. De dækpropper, du finder her på siden, er lavet i ubehandlet fyr, og de egner sig derfor godt til at dække huller i forskellige former for træmaterialer.

 

Tag et kig på vores udvalg af Beder dækpropper her på siden og vælg den størrelse, der passer bedst til de huller, du gerne vil have dækket.

Fordele ved at anvende dækpropper fra Beder

 • De egner sig særdeles godt til afdækning af huller i træ.
 • De er udstyret med et hævet hoved, som giver dig en traditionel og klassisk finish.
 • De er nemme at anvende.
 • De passer perfekt til blandt andet skruehuller.

Når en flot finish er vigtig for dig

Er det vigtigt for dig, at du ender ud med et flot resultat, når du bygger ting eller renoverer din bolig? Og har du sans for selv den mindste detalje?

 

Skruehuller i træ er nemme at dække af, når du anvender Beder dækpropper. De gør det stort set umuligt at se, at der har været et hul, og de er nemme at montere. Går du efter en klassisk og flot finish, når du skal af med iøjnefaldende skruehuller, kan dækknapperne fra Beder meget vel være noget for dig.

Beder dækpropper i ubehandlet fyrretræ

Dækknapperne, som du finder her på siden, kommer alle i ubehandlet fyrretræ. De fås blandt andet i en størrelse med en diameter på 12 mm, og de er lavet til montering i forborede huller.

 

De er billige i indkøb, og du kan købe dem i en pakke, der indeholder 100 stk.

Skal vi hjælpe dig med din bestilling?

Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne have vores hjælp til at bestille de varer, du ønsker at få sendt hjem til dig? Så hører vi meget gerne fra dig på mail. 

 

Du kan fange vores kundeservice ved at sende en mail afsted til info@bels.dk. Så sørger vi for, at du får hurtigt svar på din henvendelse, så du kan komme videre med din bestilling.

 

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig.

sort-descending
 • Beder Dækpropper 12 mm fyr ubehandlet - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 2050000001925
  Pris pr. Styk
  4,36 kr. 3,49 kr.
  Beder - Logo

1 vare

loader
Indlæser...