Badeværelses tilbehør

På bels.dk forhandler vi badeværelseshylder fra Laufen, Damixa og Unidrain. Mange overser behovet for opbevaring, når badeværelset renoveres. Hos os finder du en lang række kvalitetstilbehør, som fuldender et moderne badeværelse. Metal hitter – især på badeværelset, så vil du være sikker på din nye badeværelseshylde holder de næste mange år – også nær det gælder designet, kan du roligt sondere vores sortiment.

Fuldend badeværelset med Unidrain

Design og funktionalitet skal gå op i en højere enhed i et så centralt rum som badeværelset. Udover at danne rammen om velvære, må det gerne emme af at være med fremme. Og det er Reframe-serien fra Unidrain. Med Unidrain skabte arkitekt Claus Dyre i sig selv en revolution inden for gulvafløb, der minimerer risikoen for fugt og svamp i badeværelseskonstruktioner. Samtidig sparer Unidrain både murere og VVS’ere for en masse besvær, idet det i modsætning til det gamle afløb midt i brusekabinen, kun kræver ét fald.

Unidrains eksklusive sæbehylde og vægskraber

Successen med Unidrain er naturligvis videreudviklet og omfatter bl.a. Reframe Sæbehylde og Vægskraber – et moderne bud på en badeværelseshylde. Kernen er rustfrit stål, som fås i de smukke, stilrene metalfarver kobber, stål, messing - og hypermoderne sort. Den unikke, tynde PVD-farvebelægning beskytter mod rust. Sæbehylden er udformet med riller, som let dræner vandet – og når hylden er våd sørger den runde kant med antislip for, at shower-gel og shampoo bliver stående hvor det skal.

Skjulte magneter i vægophænget holder bruseskraberen på plads - og dermed altid på sin rette plads efter badet. Skraberen er forsynet med slidstærk silikone, der sikrer ensartet rengøring og skåner fliserne. Reframe er ikke alene praktisk, det er også 800 g ren æstetik.

Damixa – når dagligdag og badrutine skal fungere

Skal dit badeværelse være enkelt, pænt og funktionelt bør du tage et kig på den 621 mm hærdede glashylde med krom fra Damixas serie Silhouet. Siden 1932 har Damixa sat solidt kvalitetsaftryk på danskernes badeværelser og køkkener. Hold styr på familiens tandbørster, sæbe, makeup etc. med denne ligetil opbevaringshylde. Lad favoritparfumen få en fast plads og danne sit eget lille stilleben. Monter let denne luftige badeværelseshylde ved hjælp af et 50 mm langt bor i 6 mm tykkelse, plugs samt PZ2 bit.

Laufen nytænker badeværelseshylden

Tidløst og legende – sådan kan Kartell by Laufen beskrives. Ønsker du en badeværelseshylde, der kombinerer det bedste af to verdener nemlig italiensk design og Schweizisk kvalitetssans finder du hylden Shellfish i både krom og rosa i vores sortiment. Begge er de 45 cm i bredden. Serien nytænker former og farver, så du kan sætte dit personlige præg på badeværelset.

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes