Ajax alarm-kit med betjeningspanel - Ethernet, GSM, Sort

Ajax alarm-kit med betjeningspanel - Ethernet, GSM, Sort
SKU
5705150582899
19 på lager
4.569,14 Vores pris 4.873,75 Vejl. Pris
Prisen er angivet pr styk

Produktbeskrivelse

Den perfekte alarm til hjemmet                              

Det bliver simpelhen bare ikke nemmere. Ajax alarmen er en moderne og stilren alarm, som du med lethed selv kan springe ud i at installere.

Da der er tale om et trådløst system slipper du for alt det med kabeltræk, og alt opsætning foregår med lethed via din smartphone og den dertil udviklede App fra Ajax.

 

Vi anbefaler at du tager udgangspunkt i et af vores såkaldte alarm kit der passer til dit behov, og så tilkøber evt. yderligere produkter hvis det er nødvendigt. 

Er du usikker på dit behov, eller har andre spørgmål, så kontakt endelig vores service center hvor vi sidder klar til at hjælpe. 

 

Ajax alarmsystem. Security Hubens trådløse Jeweller teknologi gør, at trådløse enheder sikkert kan overvåges med en afstand på helt op til 2.000 meter (fri sigt) fra Security Huben.
Ajax alarmsystem vil sikre dine kære, dit hjem og dine værdier og sende alarmer direkte til din smartphone og/eller til en kontrolcentral (tilkøbsydelse).
Alle systemets dele er fremstillet af komponenter i bedste kvalitet og er designet til at passe diskret ind i næsten ethvert moderne hjem.
Ajax alarmsystemet er professionel sikring i moderne design.

 

Hvad kan et Ajax alarmsystem gøre for dig?
Ajax kan let udvides med adgangs-, brand- og oversvømmelsesdetektorer samt relæer til fjernstyring af elektriske apparater. Du kan købe og tilføje ekstra enheder til systemet individuelt. Nye enheder forbindes hurtig og nemt via mobilappen.

 

Hvordan fortæller Ajax at alarmen er gået?
Ajax sender advarsler ved brug af push notifikationer, sms-beskeder eller opkald til systemejer. Du kan vælge dine underretningsindstillinger i mobilappen.

 

Hvor ofte skal man skifte batterier i enheder?
Ajax-enheder er drevet af batterier, og ikke fra netværket, hvilket er, hvordan kablede systemer virker. Med det for øje udviklede Ajax en særlig energieffektiv radioprotokol, der sikrer, at de beskytter dit hjem eller kontor så længe som muligt - op til 7 år. Når batteriet har nået et kritisk niveau, sender Ajax dig en besked. Hvis du er nysgerrig, kan du altid kontrollere batteriniveauet til enhver tid i enhedens indstillinger.

 

Hvordan overvåger jeg mit Ajax alarmsystem?
Den nemmeste måde at overvåge det på er at bruge Ajax Security System-applikationen til iOS og Android. App'en vil lade dig tilkoble / frakoble systemet og holde styr på dine enheder (herunder oplysninger om signalstatus, batteriniveau og temperatur). Systemet kan også styres med Ajax SpaceControl og / eller KeyPad.

 

Vil min kat eller robot støvsugeren starte alarmen?
Ajax-enheder bruger en digital algoritme til at registrere menneskelig bevægelse. Så længe dine kæledyr er mindre end 50 centimeter (19,5 inches) og 20 kg (44 lbs), bør de ikke slukke dine Ajax detektorer.


Godkendt F&P klasse 2

Alarm pakken indeholder:
1stk. Tyverialarm, GSM, sort 
1stk. Dør/vindueskontakt, sort 
1stk. Bevægelses detektor, sort 
1stk. Fjernbetjening, sort 
1stk. Sirene, indendørs, sort
1stk. Betjeningspanel, sort 

Bemærk, der er er ingen lydgiver i centralen.

Specifikationer

Specifikationer
TypenummerA-KIT_KEYP_B
Leverandør nr.0885100248
© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes